زرشک اناری
زرشک اناری تازه برای غذاهای مجلسی و تزیینات غذا به کار می رود که طعم فوق العاده عالی و رنگ زیبا به غذا می دهد.
زرشک پلویی تازه یکی از گیاهان بومی ایران است، که در اب و هوای سرد و کوهستانی می روید، و برای مصارف درمانی و پخت و پز غذاهای مجلسی مورد استفاده قرار می گیرد.
زرشک اناری را برای تزئینات غذا یا درون پلو با مرغ استفاده می کنند.
زرشک ها به چندین نوع متفاوت تقسیم می شوند: زرشک دانه اناری، زرشک پفکی و زرشک کوهی که درکوهستان ها به صورت طبیعی و خودرو در می آید که خواص درمانی بسیار دارد.
زرشک اناری تازه علاوه بر خاصیت درمانی که دارد، طعم فوق العاده بی نظیری را به غذا می دهد.
زرشک تازه در مشهد
زرشک تازه در مشهد به رنگ زرشکی خود معروف است، که رنگ قرمز زیبایی دارد، زرشک برای درمان عفونت دستگاه گوارش و دستگاه مثانه و ادراری تاثیر گذار است، و خواصیت ضدقارچی و باکتری دارد.
از زرشک برای انواع پلوها، نوشیدنی ها و به شکل رب و مربا مورد استفاده قرار می گیرد که برای بدن بسیار مناسب است.
زرشک پلویی تازه برای سلامت قلب و عروق مفید می باشد و از بیماری دیابت پیشگیری می کند، مصرف زرشک کبد و کیسه صفرا را پاکسازی می کند، خانم های باردار نباید از زرشک استفاده کنند.
چون انقباضات رحمی را زیاد کرده و موجب سقط جنین خواهد شد.
زرشک لواشکی
برای خرید با کیفیت زرشک لواشکی از رنگ های تیره و رنگ های بسیار روشن خوداری کنید، زیرا این دو نمونه زرشک مرغوبیت کافی برخوردار نیست، زرشک با کیفیت و تازه تپل و توپر است.
زرشک پلویی تازه کیفیتی و رنگی قرمز روشن باز و طعم ترش و ملس دارد.
زرشک های به هم چسبیده و ابکی با بوی نامطبوع نباشد چون این نوع زرشک کیفیت بسیار پایینی دارد، بدون چوب و برگ باشد، زرشک ها یک دست و تمیز باشند و طعم عطر خوبی بدهد.
در بسته بندی های مختلف عرضه می شود حتما هنگام خرید به تاریخ تولید و انقضا روی بسته بندی دقت کنید.
مطلب فوق رپرتاژ می باشد و سایت ساخت برتر هیچگونه مسئولیتی در قبال آن ندارد
0 دیدگاه