گوجه فرنگی در شیراز
گوجه فرنگی در شیراز سرشار از ویتامین سی است که برای سیستم ایمنی مفید بوده، همچنین غنی از مواد دیگری نظیر پتاسیم، ویتامین آ، روی، فلور و فیبر است.
معمولا در رژیم غذایی افراد دیابتی گوجه فرنگی قرار دارد که آن را به صورت پخته شدن در کنار غذا مصرف می کنند که به کنترل قند خونشان کمک می کند.
گوجه فرنگی معمولا طعم ترشی دارد اما برخی از آنها که رسیده تر است طعم نسبتا شیرینی دارد.
هر محصولی دارای برخی مشخصات مخصوص به خود است که گوجه فرنگی در شیراز هم ویژگی های خاص خود را دارد.
گوجه فرنگی کروی شکل را بیشتر برای تهیه ی غذا استفاده می کنند و از نوع گیلاسی آن معمولا برای تزئین سالادها استفاده می کنند.
گوجه گلخانه ای در تهران
معمولا گوجه گلخانه ای در تهران دارای مشخصاتی است که تفاوت هایی با گوجه معمولی می باشد که این تفاوت ها بیشتر در ظاهر و رنگ آن ها پدیدار خواهد شد.
گوجه هایی که به صورت گلخانه ای توسط کشاورزان برداشت می شوند دارای رنگ درخشان و پوستی یکدست و صاف هستند که مهم ترین ویژگی آن ها می باشد.
این نوع گوجه ها بیشتر در گلخانه های تهران پرورش پیدا می کنند و در بسته بندی های مختلف، روانه بازار می شوند.
گوجه دارای آنتی اکسیدانهای فراوانی در خود می باشد که پوست را شاداب تر می کند و در از بین بردن جوش و لکهای پوست صورت کارآیی فوق العاده ای دارد.
گوجه گلخانه ای را برای درست کردن انواع ترشی و سالادها استفاده می کنند که درمان بیماری پروستات را به خوبی انجام می دهد.
روی بسته بندی های آن ها نوع محصول که گلخانه ای بودن آن را نشان می دهد را عنوان کرده اند.
به دلیل کیفیت های مختلفی که گوجه گلخانه ای دارد، می توان انتظار داشت که درجه بندی های مختلفی برای فروش آن ها به صورت بسته بندی شده وجود دارد.
گوجه فرنگی سیاه
گوجه فرنگی سیاه دارای مشخصات ظاهری و طعم متفاوتی نسبت به گوجه فرنگی قرمز می باشد.
گوجه فرنگی های سیاه در هنگام طی کردن مراحل رشد دارای رنگ سبز می باشد.
گوجه فرنگی های سیاه طعم بسیار لذیذتری نسبت به گوجه فرنگی قرمز دارد همچنین علاوه بر طعم عطر بهتری هم دارند.
گوجه فرنگی های سیاه را می توانیم هم به طور طبیعی و هم به روش تغییر دادن ژنتیک گوجه فرنگی تولید کنیم.
فصل برداشت گوجه فرنگی سیاه معمولا اول یا وسط فصل تابستان می باشد.
وجود عنصر لیکوپن باعث قرمز بودن رنگ گوجه فرنگی قرمز شده است.
گوجه فرنگی سیاه به جای داشتن عنصر لیکوپن دارای آنتوسیانین می باشد که این عنصر باعث رنگ سیاه گوجه فرنگی سیاه شده است.
بذر گوجه فرنگی سیاه اندازه ی یک میوه ی آلبالو یا گیلاس می باشد که با کاشت آن می توانیم گوجه فرنگی سیاه تولید کنیم
مطلب فوق رپرتاژ می باشد وسایت ساخت برتر هیچگونه مسئولیتی در قبال آن ندارد
0 دیدگاه