فر صنعتی شیرینی پزی
برای طبخ کیک و شیرینی یکی از ابزارهای ضروری و مهم فر قنادی می باشد که فروش فر صنعتی شیرینی پزی در انواع مختلف یک طبقه تا چند طبقه انجام می شود و شما می توانید مطابق با میزان تولید کیک و شیرینی فر را خریداری کنید و بر اساس نوع انرژی که فر به وسیله آن کار می کند می توان به فر قنادی برقی، فر قنادی گازی و فر قنادی گازوئیلی اشاره کرد.
انواع مختلفی از شیرینیها و کیکها باید داخل فرهای قنادی و نه مایکروفر توکار پخته شوند، به همین دلیل در هنگام پخت شیرینی باید توجه کنید، که کدام شیرینی باید در ابتدای شروع فعالیت و کدام شیرینی در پایان کار قنادی باید پخته شود برای این منظور باید بازه دمای فنر قنادی بین 0 تا 180درجه باشد یعنی در ابتدا صبح، میانه روز و پایان روز دما باید به ترتیب پایین، حداکثری و پایین باشد.
فر صنعتی بزرگ
خیلی از افراد در جامعه هستند که به دلایل متعددی قادر به تهیه غذا نیستند و به دنبال تهیه یک غذای سریع که به آن فست فود می گویند می باشند. هم اکنون به وسیله ی دستگاهی به اسم فر صنعتی بزرگ در اشکال مختلف از جمله نوع برقی، این نیاز افراد برطرف گشته و موجب تسهیل در تهیه فست فودها گشته است.
اگر بخواهیم تعریفی از فر ساندویچ داشته باشیم باید بیان کنیم که فر ساندویچ در حقیقت یکی از تجهیزات مهم در آشپز خانه های صنعتی و نیز رستوران ها می باشد. می توان آن را حتی در ساندویچی ها و فست فودی ها نیز بسیار مشاهده کرد و این فر صنعتی واقعا کار پخت و پز این گونه خوراکیها را آسان کرده و به روند سرعت کار و نیز آشپزی و پختن غذا می افزاید.
فر صنعتی نان فانتزی
انواع شیرینیها ونان ها باعث شده اند، فرهای طبقه ای تولید شوند و شما می توانید در هر طبقه ای از آن ها شیرینیها و کیکهای خاصی را تولید کنید، که در انواع مختلفی مانند فر صنعتی نان فانتزی چهار طبقه، فر قنادی دو طبقه، فر قنادی یک طبقه و فر قنادی سه طبقه وجود دارند نمونه اول دارای چهار طبقه با گنجایشهای مختلف می باشد.
در مدل های 8، 24 و 16 دیس تولید می شود و معمولا بین 60 در 90 سانتی متر اندازه دیسهای این نوع فرها می باشد سرعت پخت در این دیسها در مدت 8 ساعت به اندازه 1000 کیلو گرم می باشد.
مطلب فوق رپرتاژ می باشد و سایت ساخت برتر هیچگونه مسئولیتی در قبال آن ندارد
0 دیدگاه