پودر پیاز
اگر می خواهید پودر پیاز را به عنوان ادویه و چاشنی برای غذهای خود انتخاب کنید نگران قیمت پودر پیاز نباشید این محصول جزو یکی از محبوب ترین ادویه ها در بازار به شمار می رود، كه حتي بسیاری از آشپزهاي بزرگ در رستورانها و آشپزخانه ها از آن براي طعم دهي به غذا اضافه مي كنند.
شايد براي شما جالب باشد كه پودر پياز چگونه توليد مي شود و يا به اين فكر باشيد كه پیاز با اين حجم از آبي كه دارد تنها چاره نگهداري اش سرخ كردن باشد، پس اگر می خواهيد پاسخ اين سؤال را بدانيد تا انتهاي اين مطلب همراه ما باشيد.
در ابتدا برای آماده سازی پودر پیاز خانگی باید بدانید پیاز به مقدار لازم تهیه کنید و اگر در مناطق خشک و آفتابی هستید می توانید از آفتاب روز و هوای خشک بابت خشک کردن طبیعی پیازها استفاده کنید.
ابتدا پیازها را به خوبی شسته پوست آن را جدا می کنیم و سپس با دستگاه و یا رنده به خوبی خرد و ریز می کنیم، سپس بهتر است آب پیاز گرفته شود تا به خوبی برای خشک شدن آماده گردد، بعد از اینکه آب پیاز گرفته شد آنها را در ظرفهای بزرگی پهن کند و توری پشه بندی نازک را روی آنها قرار دهید تا از نفوذ حشرات جلو گیری شود.
پودر سیر
رستورانهای بزرگ و یا فست فود فروشیها از خریداران عمده پودر سیر هستند که تمایل دارند این کالا را عمده تهیه کنند زیرا در این صورت قیمت پودر سیر برای آنها مقرون به صرفه تر می شود و همچنین به دلیل استفاده مداوم نمی توانند این پودر و ادویه اصل را به صورت گرمی داشته باشند.
زیرا در بیشتر خوراکیها ناچار به افزودن پودر ارگانیک سیر هستند. علاوه بر این خریداران بزرگ این کالا با خرید یک جا منفعت بیشتری کسب می کنند زیرا می توانند هزینه کمتری بابت آن پرداخت کنند به همین خاطر هم علاوه بر بسته بندیهای جدید و متفاوت که در این پودر از سوی تولیدکننده به کار رفته است، همیشه پودر سیر را عمده به کشورهای دیگری مثل عراق، پاکستان، افغانستان و غیره صادر می کنند. نمونه های پودر سیر دارای بسته و جعبه مخصوص از بهداشت بیشتری برخوردار هستند.
و به این نحو در بین مشتریان پسندیده تر و بهتر است زیرا رضایت خاطر این مشتریان از ارگانیک و اصل بودن کالا بیشتر می گردد به همین دلیل هم کارخانه های تولید پودر سیر تلاش کرده اند تا بهترین بسته بندی استاندارد را برای آن ایجاد نمایند.
پودر بادمجان
محققان امروزه خوردن پودر بادمجان را بسیار تاکید می کنند از این رو قیمت پودر بادمجان و کیفیت آن برای خریداران این محصول بسیار مهم می باشد.
زیرا به این نتیجه رسیدند که زنانی که مصرف زیاد آنتوسیانینها را داشتند، به نظر میرسد به طور قابل توجهی فشار خون پایینتر و غلظت خون کمتری نسبت به زنانی که کمتر از این پودر یا خود بادمجان مصرف میکنند، دارند که این موارد می تواند مشکلات بسیار زیادی را در افراد به وجود بیاورد.
بدون شک یکی از مفیدترین خوراکیهای محبوب بادمجان سیاه می باشد که در غذاهای ایرانی کاربردهای بسیار زیادی دارد اما اگر می خواهید طعم بادمجان بسیار بهتر در غذای خود حس کنید بدون هیچ گونه شکی پودر بادمجان انتخاب بسیار بهتری برای شما خواهد بود. یکی از خواصهای بسیار خوبی که شما با مصرف کردن پودر بادمجان در برنامه غذایی به ان می رسید کنترل بیار خوب و مناسب کرسترول خون می باشد.
این موضوع باعث می وشود که که سلامت شما تا حدود بسیار زیادی حفظ شود و همچنین باعث می شود که خواب بسیار آرامی داشته باشید. اسید کلروژنیکهای درون پودر بادمجان که یک آنتی اکسیدان اولیه است، می تواند باعث شود سطوح لیپوپروتئین یا همان کلسترول بد و مضر در خون کاهش یابد و خطر ابتلا به بیماری کبد چرب تا حدود بسیار زیادی کاهش می دهد.
این مطلب رپرتاژ آگهی می باشد و سایت رصدورزشی هیچ مسئولیتی بابت آن ندارد
0 دیدگاه