پنیر سفید
این محصول که از لبنیات ساخته شده است در هر جایی از ایران به یک قیمت فروخته می شود کیک اسفنجی و پنیر سفید درسته که پسوندش تبریز می باشد منتهی از ابتدا ساخت تبریز نبوده است ساخته همدان بوده است بله همدان یک شهر بسیار عالی بوده است که از قدیم همه ساخته هایش را به نام خودش ثبت نکرده است و به نام شهرهای دیگر اختصاص داده است.
عواملی درکیفیت بهتر بودن پنیر تبریز تاثیر گذاشته است1، شیر گوسفندی است که یکی از عوامل مهم طعم و کیفیت پنیر، شیر استفاده شده برای تولید آن می باشد2، داشتن روغن حیوانی در پنیر باعث می شود که پنیر یک حالت نرمییی داشته باشد که پنیر تبریز از این حالت دور نمی باشد برای همین جزء بهترین پنیرها است3، به دلیل استفاده گوسفندان و گاوها از بهترین چمنها برای تغذیه باعث می شود که این نوع پنیرها یعی پنیرهای تبریز دارای بهترین کیفیت باشند.
پنیر گودا
گودا جوان به رنگ زرد روشن و بالغتر به زرد طلایی است و طعم ان نیز در طول زمان تندتر می شود، به عنوان مثال اگر پنیر گودا حداقل شش ماه پخته شود به نام گودا قدیمی تولید می شود و هنگامی که پنیر گودا به شکل معمول گرد کشیده شده و به طور کامل رسیده است و وزن ان بین 8 تا 12 کیلوگرم است و مشخصه ان سوراخهای یکپارچه و اندازه نخود است.
منبع گودا در جنوب امستردام، در استان هلند جنوبی، یک شهر تاریخی وجود دارد که نام محصول تولیدی آن بسیار خوشمزه است که اب از دهان شما می ریزد. از سال 1395، بازار پنیر سنتی در شهر گودا برگزار شده و پنیر از قرون وسطی در صدر فهرست قرار دارد و گودا در سال 1184 برای اولین بار با نام ذکر شده است و مردمان به مصرف پنیر گودا می پرداختند، بنابراین این یکی از قدیمیترین انواع ذکر شده در نوشته ها است که هنوز هم به فروش می رسد.
پنیر لاکتیکی
یکی از مقوی ترین و خوشمزه ترین نوع پنیر موجود در بازار پنیر لاکتیکی بوده که از قیمت خرید فروش مناسبی برخوردار است و افراد می توانند با هر بودجه این محصولات را خریداری و در رژیم غذایی شان از آن استفاده کنند.
این نوع پنیرها همانند پنیر پیتزا موزارلا از ارزش غذایی بسیار بالایی برخوردار هستند و جز پنیرهای سنتی ایران محسوب می شوند و شما با استفاده از این محصول در رژیم غذایی خود می توانید حجم انبوهی از کلسیم، پروتئین و فسفر مورد نیاز بدنتان را تامین کنید و موجب حفظ سلامت استخوانهای تان شوید.
شرکتهای تولید کننده برای تولید پنیر لاکتیکی خوشمزه مطابق با استاندارد ملی، از ماست و یک اسید خوراکی استفاده می کنند و به دلیل مشابهت بسیار زیاد پنیرهای لاکتیکی به پنیرهای روستایی این نوع پنیر طعم و مزه عالی دارد و بافت آن نیمه سخت و اسفنجی می باشد.
این مطلب رپرتاژ آگهی می باشد و سایت رصدورزشی هیچ مسئولیتی بابت آن ندارد
0 دیدگاه