رب گوجه غلیظ
این چاشنی پرمصرف یعنی رب گوجه غلیظ خواص بسیار زیادی دارد که در ادامه به چند مورد از آن می پردازیم. رب گوجه سرشار از مواد مغذی و دارای مقدار زیادی آنتی اکسیدان، آهن و پتاسیم می باشد و به دلیل داشتن آنتی اکسیدان باعث آزاد شدن رادیکالهای فعال شده و از پیری زودرس جلوگیری می کند. رب گوجه دارای مقدار زیادی لیکوپین است که سلولها را در برابر عوامل مخرب محافظت کرده و به بهبود شرایط روده کمک زیادی می کند. به دلیل وجود ویتامین سی باعث افزایش کلاژن شده و از پوست در برابر آسیبها جلوگیری می کند. از همه مهم تر مصرف گوجه و رب گوجه از مبتلا شدن مردان به پروستات تا حدود زیادی جلوگیری می کند. علاوه بر این افراد زیادی هستند که رب گوجه را با روغن مخلوط کرده و آن را به عنوان ماسک روی موی خود استفاده می کنند که این کار از خشک شدن مو جلوگیری کرده و باعث نرمی ودرخشندگی مو می شود.
رب گوجه فرنگی خانگی
در حقیقت شناخت رب گوجه فرنگی خانگی سالم از نا سالم کار ساده ای نیست به همین جهت تأکید و پیشنهاد ما استفاده از رب گوجه فرنگی است که در کارخانه معتبر و دارای استانداردهای مختلف، تهیه شده است. در واقع با افزایش سطح فرهنگ مصرف کنندگان، جامعه به سمت استفاده از محصولاتی که دارای پروانه ساخت، استاندارد و سری ساخت هستند ، پیش می رود و البته باید به دنبال تشکیل سیستم خود نظارتی بود که افراد از خرید محصولات فاقد اعتبار، خودداری نمایند. بنابراین در پاسخ به این سوال که رب گوجه فرنگی خانگی یا رب گوجه فرنگی صنعتی کدام یک مناسب ترند؟ باید یادآور شدکه شرایط تولید، سیستم فرآوری، سیستم نظارتی، کنترل محصول از نظر کیفی، بهداشتی و سلامت مواد اولیه و ترکیبات بسیار حائز اهمیت است.
رب گوجه فرنگی روژین
رب گوجه فرنگی روژین هم در اصل یک محصول از گوجه فرنگی است که بصورت غلیظ و تقریبا سفت بدست می آید و با توجه به اینکه چه مدت آب گوجه پخت بخورد درصد غلظت و سفتی رب گوجه بیشتر و بیشتر می شود، در بعضی از مناطق جهان برای غلیظتر شدن رب گوجه، آن را در جلوی آفتاپ پهن می کنند تا بیشتر آب موجود در رب گوجه بخار شده و آب کمی در آنباقی مانده و غلظت بیشتری داشته و سفقت تر می شود. رب گوجه فرنگی بصورت متمرکز است یعنی چند کیلو گوجه تبدیل به یک کیلو رب می شود، بنضای کمتری را بگیرد،ابر این حجم کمتری اشته و می توان براحتی مقدار زیادی از گوجه فرنگی را به رب تبدیل کرد تا فضای کمتری اشغال کند. اگر رب تولید شده بصورت فله تولید شود باز هم به دلیل استفاده از ظروف بزرگتر فضای اشغال شده کمتری دارد.
این مطلب رپرتاژ آگهی می باشد و سایت رصدورزشی هیچ مسئولیتی بابت آن ندارد
0 دیدگاه