آهن پرایس: پروفیلهای مختلفی با اشکال و جنسهای متنوعی در بازار داخلی عرضه میشود که به تناسب آن کاربردهای متغیری دارند. پروفیل گالوانیزه نوع دیگری از قوطی پروفیلهای شناخته شده در بازار است که علاوهبر کیفیت و دوام بالا میتوان گفت در مقایسه با پروفیل آهنی قیمت پروفیل گالوانیزه گرانتر است. به عبارتی دیگر پروفیل گالوانیزه، نوعی محصول فولادی است که با پوششی از روی به منظور محافظت در برابر خوردگی و زنگزدگی و افزایش طول عمر محصول، تولید میشود. این پوشش روی، به روشهای مختلفی مانند غوطهوری در حمام مذاب روی یا الکترولیز، بر روی سطح قوطی پروفیل فولادی اعمال میشود.
هزینه بالای گالوانیزه کردن پروفیل به افزایش قیمت پروفیل گالوانیزه نسبت به سایر پروفیلها منتهی میشود از همین رو خرید این محصول بدون مشاوره صحیح ممکن است زیان مالی برای شما در بر داشته باشد؛ بنابراین در ادامه به معرفی پروفیل گالوانیزه، انواع مختلف این محصول و نیز قیمت پروفیل گالوانیزه پرداخته میشود.
ویژگیهای پروفیل گالوانیزه
گالوانیزه کردن پروفیل فولادی به چند روش انجام میشود که از رایجترین آنها میتوان به گالوانیزه کردن به روش گرم، گالوانیزه کردن به روش سرد و پیش گالوانیزه کردن یا الکتروگالوانیزه شاره کرد.
حاصل هر یک از این روشها پروفیل گالوانیزه شده است که به افزایش مقاومت در برابر فرسودگی و خوردگی، استحکام و شکلپذیری بالا و کاهش هزینه نگهداری آن منجر شده است.
اما در کنار مزایایی که میتوان برای پروفیل گالوانیزه برشمرد، این محصول یکسری معایب نیز دارد که از جمله آنها میتوان به ظرفیت باربری پایین، کنده شدن لایه رویی با تغییرات دما و هنگام جوشکاری و عدم پایداری ساختار پروفیل گالوانیزه اشاره کرد، همچنین از آنجایی که قیمت پروفیل گالوانیزه بالا است ممکن است نمونههای تقلبی آن در بازار به جای محصول اصلی فروخته شود.
گفتنی است قیمت پروفیل گالوانیزه، ضخامت و ابعاد آن با توجه به اینکه با چه روشی گالوانیزه شده متغیر خواهد بود؛ زیرا هزینه گالوانیزاسیون و کیفیت نهایی و برند کارخانه نقش مهمی در تعیین قیمت پروفیل گالوانیزه دارند.
به طور کلی قوطی پروفیل گالوانیزه در سایزها و ابعاد مختلفی تولید میشود رایجترین ضخامتهای پروفیل گالوانیزه موجود در بازار شامل 1.5، 2، 2.4، 3 و 4 میلیمتر است. ابعاد قوزطی پروفیل گالوانیزه مربعی شکل هم از ابعاد 20*20 تا 100*100 تولید و عرضه میشود.
کاربردهای پروفیل گالوانیزه
همانطور که میدانید انواع مختلفی از قوطی پروفیل در کشور تولید و عرضه میشود که هر کدام کارایی و مشخصات مخصوص به خود را دارند؛ پروفیل گالوانیزه یکی از پرکاربردترین انواع این محصول است که طی فرایند گالوانیزاسیون، با روکشی از روی پوشیده میشود که موجب افزایش دوام و استحکام این محصول در برابر فشار، خوردگی و زنگزدگی میگردد. در ادامه به صنایعی که بیشترین استفاده را از پروفیل گالوانیزه دارند، اشاره میشود:
- صنعت خودروسازی
- صنعت ساخت و ساز
- دکوراسیون داخلی
- صنعت مخابرات
- تجهیزات پزشکی
- استفاده در گلخانه
کارخانههای تولید پروفیل گالوانیزه
تولید پروفیل گالوانیزه به صورت فابریک در کارخانههای محدودی انجام میشود در واقع گالوانیزه کردن فرایندی است که در کارگاهها با تجهیزات خاصی روی پروفیل فولادی انجام میشود به عبارتی دیگر برای تولید پروفیل گالوانیزه نیروی متخصص، فناوری و تجهیزات پیشرفته و مواد اولیه نیاز است که از قضا بر قیمت پروفیل گالوانیزه نیز اثرگذار هستند، از همین رو تولید پروفیل گالوانیزه برای غالب تولیدکنندگان از نظر اقتصادی چندان به صرفه نیست.
با این حال از مهمترین کارخانههایی که پروفیل گالوانیزه تولید میکنند میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
- فولاد مبارکه سپاهان،
- فولاد اصفهان، سپنتا،
- سمنان،
- پروفیل و لوله ساوه،
- شرکت پتروگرایش
عوامل موثر بر قیمت پروفیل گالوانیزه
از آنجایی که قیمت پروفیل گالوانیزه نسبتا بالا است و اغلب افراد برای پروژههای خود دنبال محصولی جایگزین با قیمت و هزینههای کمتر هستند، بهتر است پیش از خرید این محصول، نکات مهمی را مدنظر قرار دهید تا متحمل زیان اقتصادی نشوید.
در همین راستا میتوانید برای بررسی بهترین زمان برای خرید پروفیل گالوانیزه، به نمودار قیمت پروفیل گالوانیزه در سایت آهن پرایس مراجعه کنید و با بررسی نوسانات قیمت این محصول در بازههای زمانی مختلف چشم اندازی از زمان مناسب خرید مناسب برای این محصول در نظر داشته باشید.
علاوه بر این ضروری است هنگام سفارش و خرید پروفیل گالوانیزه فاکتورهایی مانند نوع پروفیل، ضخامت و ابعاد پروفیل ضخامت پوشش محصول، طول شاخه، تعداد یا تناژ درخواستی و برند درخواستی را به درستی در اختیار کارشناسان فروش آهن پرایس قرار دهید، البته مواردی که گفته شد از مهمترین فاکتورهایی است که برای محاسبه قیمت پروفیل گالوانیزه در نظر گرفته میشود.
در واقع ضخامت بالای ورق و ضخامت پوشش محصول و ابعاد بزرگتر به افزایش وزن و در نتیجه افزایش قیمت پروفیل گالوانیزه منجر میشود که اتفاقا در هزینه حمل و نقل نیز لحاظ میشود.
خرید به صورت شاخهای و تعداد پایین به افزایش قیمت پروفیل گالوانیزه منجر خواهد شد استاندارد تولید، روش تولید و مواد اولیه به کار گرفته شده در تولید افزایش قیمت پروفیل گالوانیزه را در پی خواهد داشت.
با این اوصاف شما میتوانید پیش از اقدام به خرید، آخرین قیمت پروفیل گالوانیزه را در سایت آهن پرایس مشاهده کنید و برای ثبت سفارش خود نیز از طریق شماره 02145103 با کارشناسان این مجموعه در تماس باشید.
https://ahanprice.com/
0 دیدگاه