دستور پخت سوپ هریرا مراکشی

هریرا یک سوپ کلاسیک مراکشی است که با گوجه ‌فرنگی، عدس، نخود، سبزی‌ های تازه، ادویه‌ های خشک و گوشت درست می‌شود و آن را به یک غذای سیرکننده و رضایت ‌بخش تبدیل می‌ کند
دستور پخت سوپ هریرا مراکشی

به منظور درست کردن این سوپ بهتر است از مراکز فروش نخود عمده یکی از اصلی ترین مواد اولیه ی هریرا را خریداری کنید.

روغن را در یک زودپز 6 لیتری یا بزرگتر روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنیدگوشت را اضافه کنیدچند دقیقه بپزید و هم بزنید تا همه طرف قهوه ای شود.

گوجه فرنگی پوره شده، پیاز، کرفس، نخود، جعفری، گشنیز، نمک، زنجبیل، اسمن، در صورت استفاده، فلفل سیاه، دارچین و زردچوبه را اضافه کنید. هم بزنید و 3 فنجان آب اضافه کنید. محکم بپوشانید و روی حرارت زیاد حرارت دهید تا فشار حاصل شود. حرارت را کم کرده و به مدت 20 تا 30 دقیقه بپزید. از روی حرارت بردارید و فشار را آزاد کنید.

دیگران چه می خوانند:

عدس، مخلوط رب گوجه فرنگی و 8 فنجان آب باقی مانده را اضافه کنید. اگر در هر نقطه ای روی سوپ سطح روغنی تشکیل شد، به سادگی آن را جدا کرده و دور بریزید. این ممکن است به دلیل چربی گوشت اتفاق بیفتد، اگر روی آن بماند.

در صورت استفاده، برنج یا ورمیشل را دم دست داشته باشید، اما هنوز اضافه نکنید. در قابلمه را ببندید و سوپ را روی حرارت زیاد گرم کنید تا فشار حاصل شود. حرارت را ملایم کرده و به پخت ادامه دهید.

در صورت اضافه کردن برنج، سوپ را با فشار به مدت 30 دقیقه بپزید. فشار را کم کرده و برنج را اضافه کنید. روی آن را بپوشانید و 15 دقیقه دیگر با فشار بپزید. برای چاشنی مزه کنید و در صورت تمایل نمک و فلفل اضافه کنید.

در صورت استفاده از ورمیشل، سوپ را با فشار به مدت 45 دقیقه بپزید. فشار را رها کنید و ورمیشل را اضافه کنید. سوپ را بدون درپوش به مدت 5 تا 10 دقیقه یا تا زمانی که ورمیشل حجیم و پخته شود، بجوشانید. برای چاشنی مزه کنید و در صورت تمایل نمک و فلفل بیشتری اضافه کنید.

راه حل غلیظ کردن سوپ هریرا

در حالی که سوپ در حال پختن است، با مخلوط کردن آرد و آب، یک غلیظ کننده سوپ درست کنید. خوب مخلوط کنید اما اگر مخلوط یکدست نیست آن را از صافی رد کنید تا گلوله ها گرفته شود. سوپ را به جوش بیاورید. به آرامی و در یک جریان نازک، 1/4 از مخلوط آرد را داخل آن بریزید. مدام هم بزنید و سوپ را بجوشانید تا آرد به ته نچسبد یا گلوله نپزد. قیمت روز سیب زمینی به گونه ای می باشد که هر کسی توانایی خرید ان را ندارد وگرنه بهترین روش برای غلیظ شدن سوپ انداختن چند عدد سیب زمینی داخل سوپ می باشد.

1/4 دیگر قوام دهنده آرد را اضافه کنید. وقتی تقریباً نیمی از مخلوط آرد را استفاده کردید، متوجه خواهید شد که سوپ شروع به غلیظ شدن می کند. ضخامت حریره به عهده شماست.

سوپ غلیظ شده را به مدت 5 تا 10 دقیقه بجوشانید و هر از گاهی هم بزنید تا طعم آرد گرفته شود. سوپ را از روی حرارت بردارید و سرو کنید و با جعفری خرد شده تزئین کنید.

نکات مهم برای کاهش زمان آماده سازی سوپ

گشنیز، جعفری و کرفس را با هم در غذاساز یا مخلوط کن فرآوری کنید. گوجه‌فرنگی‌های پوست کنده و دانه‌ زده را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب پوره شوند. پیاز را اضافه کنید و آنقدر عمل کنید تا پیاز به تکه های کوچک تبدیل شود. به گوشت سرخ شده اضافه کنید. شما می توانید از مراکز فروش عمده فلفل دلمه ای این محصول را خریداری و به سوپ خود اضافه کنید.

اگر قصد دارید مرتب حریره بپزید، بهتر است مقدار زیادی از مواد اصلی را از قبل آماده کنید، مانند خیس کردن، پوست کندن، و سپس انجماد نخود، یا خرد کردن مقدار زیادی جعفری، گشنیز و کرفس و فریز کردن آنها با هم در اندازه دسته ای. مقادیر علاوه بر این، پوست کندن، بذر و خورش گوجه فرنگی برای انجماد می تواند زمان آماده سازی را کاهش دهید.

مطلب فوق رپرتاژ می باشد و سایت ساخت برتر هیچگونه مسئولیتی در قبال آن ندارد

دستور پخت سوپ هریرا مراکشی

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟