انجیر درجه یک استهبان
انجیر درجه یک استهبان یک میوه مفید، با ارزش و با کیفیت است. همان طور که از اسم انجیر درجه یک استهبان نیز پیداست این میوه در بهترین نواحی کشور در باغ های شهر استهبان در استان فارس کشت و به بازار عرضه و در نهایت به دست مصرف کننده می رسد.
انجیر سیاه تازه در بازار
انجیر سیاه تازه در بازار خراش هایی بر روی خودش و اگر کاملا نرم باشد، نشان دهنده کاملا رسیده بودن آن میوه است اما آنتی اکسیدان های بیشتری در انجیر سیاه نسبت به انجیر زرد وجود دارد که فواید زیادی برای سلامتی دارد. در طب سنتی از انجیر سیاه برای درمان بواسیر، رفع گرما و تشنگی، رفع اسپاسم، تقویت کبد، کاهش تورم طحال، کاهش حساسیت سینه ها، درمان آرتروز و کمک به تقویت استخوان ها استفاده می شود.
انجیر در اصفهان
انجیر در اصفهان به صورت گوشت کرم رنگ و نرم با پوست نازکی است طبع گرم و مزه بسیار دلچسبی دارد. یکی دیگر از دلایل اصلی ارزشمند بودن این محصول استان اصفهان، آب و هوای مناسب آن برای این میوه می باشد. فواید آن تقویت سیستم ایمنی و تقویت بدن، پاک سازی روده بزرگ، درمان کم خونی و بی اشتهایی و غیره است.
مطلب فوق رپرتاژ می باشد و سایت ساخت برتر هیچگونه مسئولیتی در قبال آن ندارد
0 دیدگاه