ظروف مسی
ظرف غذا، یکی از مهمترین وسایلی است که در خانه برای خوردن و نوشیدن به آن نیاز داریم، اما چه باور کنید چه باور نکنید، ظروف مسی، دارای فواید سلامتی برای بدن است. برخی تحقیقات علمی نشان می دهد که ،داشتن مقدار کمی مس در بدن، می تواند تاثیر مثبتی بر سلامتی کلی بدن داشته باشد ؛برخی از فواید سلامت از نوشیدن آب در ظروف مسی را آورده ایم: مس، پوست های آسیب دیده و خشک را درمان می کند، همچنین باعث تولید سلول های سالم پوست می شود ؛ نوشیدن در فنجان مسی نیز، باعث افزایش کشش (خاصیت الاستیسیته) و سلامت پوست می شود. این فلز ،باعث تولید ملانین در بدن می شود که می تواند سلامت مو را بازگرداند و باعث رشد سریع مو شود. به عملکرد طحال و کبد ما کمک می کند، و همچنین به عملکرد مناسب چندین عضو دیگر نیز کمک می کند. برای کسب قیمت این محصول پرکاربرد می توانید به سایت معتبر قهوه کده مراجعه فرمایید.
قیمت پنیر پارمزان
قیمت پنیر پارمزان به صورت عمده ارزانتر خواهد بود. پنیر پارمزان دارای کلسیم و پروتئین بوده و هضم آن بسار راحت و آسان می باشد و بسیاری از افراد به دلیل خواصی که دارد آن به صورت مداوم خریداری کرده و مصرف می کنند و آن را به عنوان یک مواد غذایی پر کاربرد در خانه استفاده می نمایند. امروزه بسیاری از فروشگاه ها پنیر پارمزان را به صورت کیلویی و بسته بندی به فروش می رساند تا مشتریان به هر شکلی که دوست دارند بتوانند آن را خریداری نمایند. این پنیر در کشور ایتالیا شناخته شده و بیش از هزار سال است که تولید شده و همچنان در حال تولید بوده چرا که طعم و خواص فراوانی دارد بر همین اساس مورد توجه بسیاری از مردم شده است.
قیمت پنیر پیتزا
قیمت پنیر پیتزا بسته به کیفیت و مارک متفاوت می باشد. امروزه پنیر پیتزا انواع مختلفی دارد. در گذشته، ایتالیاییها بوفالو آسیایی را به کشور خود برده بودند تا زمینها را شخم بزند. شیر بوفالو را برای تهیه پنیر استفاده کردند. مدتی بعد با تقاضای جهانی برای این محصول مواجه شدند. به تدریج شیر گاو را برای تولید پنیر پیتزا جایگزین کردند. پنیر پیتزا در ایران دو نوع است؛ پنیر پاستافیلا یا موزارلا و پنیر پروسس که هر دو بعد از حرارت آب میشوند. موزارلا بافت نرم و ابریشمی دارد و طعم آن شبیه به طعم شیر است. اصیلترین پنیر پیتزا ایتالیایی، موزارلا است که برای تهیه آن شیر را با نوعی آب پنیر ترکیب میکنند. آب پنیر حاوی نوعی باکتری بهنام ترموفیلیک است، سپس مایه پنیر را به آن اضافه میکنند.
مطلب فوق رپرتاژ می باشد و سایت ساخت برتر هیچگونه مسئولیتی در قبال آن ندارد
0 دیدگاه