پاستا حلزونی
برخی از افراد در همین مرحله پاستا را با سس ترکیب و میل می کنند که در این صورت خواص پاستا به طور کامل حفظ می شود و برخی دیگر مجدد پاستا حلزونی را به صورت لایه ای از پاستا و سس در قابلمه با سایز مناسب ریخته و به مدت 45 دقیقه مجدد برای طبخ و دم کشیدن بروی گاز قرار می دهند در این روش تقریبا نصف خواص پاستا از بین می رود زیرا با پخت مجدد بسیاری از ویتامینهای موجود در پاستا تبخیر و از بین می رود.
پاستا ژوانی
در مرحله آخر باید فلفل دلمه و کمی آب اضافه کنید و درب ظرف را ببندید و اجازه دهید تا گوشت به طور کامل بپزد در اینجا نوبت آبکش کردن پاستا ژوانی یا ماکارانی است که باید مقدار مناسبی آب را جوش آورید و مقداری نمک ید دار به آب اضافه نمایید و سپس پاستا را به آب در حال جوش اضافه می کنید و به مدت 10دقیقه اجازه می دهید با آب بپزد و سپس آبکش می کنید.
ورزشکاران و افرادی که به سلامت جسمانی خود اهمیت می دهند از مواد خوراکی و غذای سالم در رژیم غذایی خود استفاده می کنند پاستا را می توان با انواع حبوبات از جمله ماش و عدس طبخ نمود که بیشتر به جای گوشت از این حبوبات به دلیل پروتئین بالایی که دارد استفاده می کنند.
پاستا ساده
غذاهایی که با حبوبات به جای گوشت طبخ می شوند برای افراد دارای رژیم غذایی خاص و افراد گیاه خوار و افرادی که نقرس دارند و نمی توانند از گوشت برای پاستا ساده استفاده کنند، گزینه بسیار مناسبی می باشد و علاوه بر تامین انرژی روزانه بدن می تواند مواد غذایی مختلفی را به بدن وارد نماید تمام موارد پخت مانند طرز تهیه سس گوشت می باشد با این تفاوت که باید از قبل ماشها را پخت و بعد از پخت کامل مواد به آن اضافه نمود.
برخی از افراد در این مدل سس از رب گوجه استفاده نمی کنند و بجای اضافه کردن آب برای طبخ گوشت از شیر استفاده می کنند و در آخر پخت مقداری پنیر پارمزان به آن اضافه می کنند تا طعم و مزه این خوراک لذیذ تر شود.
این مطلب رپرتاژ آگهی می باشد و سایت رصدورزشی هیچ مسئولیتی بابت آن ندارد
0 دیدگاه