پنیر پارمزان
این پنیرها دارای طعم بسیار عالی می باشند که شما با استفاده از آن می توانید غذاهای بسیار مناسبی را بپزید و از آن نیز لذت ببرید این پنیر به راحتی می تواند مزه و طعم غذا را عوض نماید و باعث شود شما طعم خوشایندتری را احساس و تجربه کنید. پنیر پارمزان طعم بسیار عالی ای دارند و علاوه بر آن خواص بسیار زیادی را دارا می باشد که همین موضوع باعث شده خرید بسیار افزایش پیدا کند. در واقع پنیرها دارای نمونه های متعددی می باشند که شما می توانید هر مدل از آنها را که خواستید برای خود خریداری نمایید قیمت پنیر پارمزان با توجه به نوع کیفیت و خواصی که دارد بسیار متغیر می باشد و شما می توانید برای تهیه ی هر یک از آنها نیز به سایت ما مراجعه کنید و برای خود نیز این محصولات را تهیه نمایید. پنیرهای پارمزان برای بیشتر غذاها نیز کاربرد دارند
پنیر سفید
یک محصول نمونه که به همراه صبحانه می توان میل نمود کیک خیس و پنیر سفید می باشد که این محصول بسیار عالی و پر خاصیت بوده است که از قدیم مورد استفاده قرار می گرفت که به ان اشاره خواهیم کرد. این محصول به قدری دارای مواد غذایی مقوی می باشد که باعث شده دکتران به این نتیجه برسند که افرادی که بخاطر دفاع از حقوق حیوانات از گوشت حیوانات استفاده نمی کنند با مصرف این نوع پنیر یعنی پنیر تبریز مواد غذایی ای که در گوشت را دارا است به بدن می دهد.
این محصول از لبنیات ساخته می شود و لبنیات بسیار بر روی استخوان سازی بدن تاثیر بسزایی دارد. پنیرها از نظر میزان سفتی به دسته های زیر تقسیم می شود که پنیر تبریز را می توان در دسته ی نیمه خشک و یا نیمه نرم قرار داد:
پنیر خشک: این نوع پنیر بسیار سفت و خشک بوده یکی از انواع آن پنیر پارمزان است.
پنیر نیمه خشک: بسیاری از انواع پنیر در این دسته قرار می گیرند و شامل انواع چدار و فتاو پنیر سفید می شود.
پنیر نرم یا نیمه نرم: پنیرموتزارلا، کمبر و انواع محلی از مهمترین اعضای این خانواده هستند و هم در پخت انواع غذاها و هم به تنهایی قابل مصرف است.
پنیر گودا
پنیر گودا از هلند می آید این نام به این دلیل است که شهر گودا در شمال منطقه اصلی خود قرار دارد و باید بدانیم که پنیر گودا را چگونه مصرف کنیم. گودا یکی از قدیمیترین انواع پنیر است که اولین بار در سال 1184 پس از میلاد به صورت مکتوب به آن اشاره شد گودا 40 درصد یعنی پنیر 40 درصد در ماده خشک آن چربی دارد.
گودا یک پنیر برش ساخته شده از شیر گاو خام یا پاستوریزه است و مقدار چربی در ماده خشک 40٪ است و زمان رسیدن ان می تواند از سه هفته تا سه سال باشد، بسته به زمان رسیدن، رنگ و طعم ان نیز متفاوت است.
این مطلب رپرتاژ آگهی می باشد و سایت رصدورزشی هیچ مسئولیتی بابت آن ندارد
0 دیدگاه