ماهی هوکی
گونه ای از ماهیان وجود دارند که در سواحل جنوبی نیوزلند یافت می شود. یکی از انواع این ماهی ها، ماهی هوکی است و از آنجایی که امگا 3 بالایی دارد ، فواید سلامتی زیادی برای محصولات ما و کسانی که آنها را مصرف می کنند به ارمغان می آورد. یکی از مهم ترین ویژگی این ماهی های خوشمزه و خوش طعم نسبت به دیگر ماهی ها، نداشتن استخوان می باشد. از این ماهی، به عنوان فیله در غذا هم به کار می برند. ظاهر این ماهی بسیار زیبا و اشتها آور می باشد و معمولا افراد زیادی را نسبت به خود جذب می کند.گوشت ماهی هوکی بسیار لطیف و سفید و مرطوب است، که همان طور در قسمت بالا گفته شده است، بسیار کم استخوان می باشد.
ماهی کپور
کپور معمولی فلسهایی درشت و باله پشتی ممتدی دارد. تعداد فلسهای خط جانبی ماهی کپور 32–30 عدد میباشد. دهان آن کشویی بوده و قابل بیرون زدن است. کپور معمولی در حوضههای دریای خزر، رودخانه تجن و تمام حوضههای آبریز ایران پراکنش دارد. حداکثر طول در این ماهی 150 و میانگین 38 سانتیمتر است.بدن این ماهی تا حدی دراز است و طول 3 برابر ارتفاع میباشد. سر ماهی بزرگ و پوزه کند است. باله مخرجی کوتاهی دارد. در باله پشتی 3 تا 4 خار سخت و 15(16) تا 21(22) شعاع نرم و شاخه شاخه وجود دارد. در باله مخرجی نیز 3 خار سخت و 5 یا 6 شعاع نرم شاخه شاخه دیده میشود.
ماهی قزل آلا
کسانی که قصد پرورش ماهی قزلآلا را دارند میتوانند اینکار را با داشتن حداقل 100 متر زمین انجام دهند. البته این موضوع مستلزم این است که دانش نگهداری و پرورش این ماهی را نیز داشته باشند. ماهی قزل آلا، از نوع ماهیهای سردآبی است و در زیرگروه ماهیهای آزاد جای میگیرد. این ماهی بدنی فشره و دمی بزرگتر از ماهی آزاد دارد. تعداد فلس بین باله چربی و خط جانبی این ماهی، بین 14 تا 19 عدد است. تعداد خارهای اولین کمان آبشش این ماهی نیز بین دو تا پنج عدد است که به شکل شمشیر بوده و در پایین به شکل دکمه درآمدهاند.
این مطلب رپرتاژ آگهی می باشد و سایت رصدورزشی هیچ مسئولیتی بابت آن ندارد
0 دیدگاه