خرما برحی
یکی از عوامل تاثیر گذار در افزایش صادرات خرما از ایران به سایر کشورها خرما برحی می باشد که واسطه ی خواص و فوایدی که دارد در صنایع مختلفی به غیر از مصرف خوراکی نیز از آن استفاده می شود.
این نوع خرما سرشار از آنتی اکسیدان است و از این جهت در تولید و تهیه ی لوازم آرایشی بهداشتی نیز کاربرد های فراوان دارد آنتی اکسیدان های زیادی در بدن ما ساخته می شوند که خاصیت ضد التهابی دارند ولی بسیاری از آن ها نیز فقط از طریق تغذیه و خوردن برخی مواد غذایی جذب می شوند از این رو خرما ربی یک منبع غنی آنتی اکسیدان محسوب می شود که برای بدن بسیار مفید است.
خرما خاصویی
این خرما در زمانی که کاملا رسیده شود و یا به اصطلاح بپزد، به رنگ قهوه ای روشن دیده میشود، این خرما خاصویی که به خرما آلویی هم گاها شناخته میشود ریزترین نوع خرما در ایران و البته جهان است.
خرما خاصویی از انواع خرما تر و مرطوب طبقه بندی میشود زیرا شیره بسیار زیادی دارد و گفته می شود که در صورت نگهداری این خرماها به مدت چند ساعت در یک ظرف در بسته این خرما در شیره غرق خواهد شد.
خرما خاصه هر چند در ایران آنچنان که باید حتی هنوز هم شناخته شده نیست ولی در کشورهای حوزه خلیج فارس و بسیاری از کشورهای اروپایی این روزها خواهان زیادی پیدا کرده است. خرما خاصویی مرغوب برای افراد دیابتی خواص بسیاری دارد که در ادامه توضیح خواهیم داد.
خرما زاهدی
بهتر است به این موضوع توجه داشته باشید که خرما زاهدی در زمان رطب به رنگ قهوه ای متمایل به زرد است و هنگامی که کاملا می رسد رنگ متمایل به زردی پیدا می کند به طور کلی این رقم خرما، جزو خرماهای خشک محسوب می شود در نقاط مختلفی این نوع خرما کشت می شود و به شرایط آب و هوایی متفاوت گرمسیری درخت این نوع خرما مقاوم می باشد در مناطق مختلفی از کشور خرما زاهدی کشت می شود که می توان به خرمشهر، کازرون، قیر و کارزین، اهواز، لار، فیروز آباد، برازجان و بوشهر اشاره کرد.
بهترین و مرغوب ترین خرما زاهدی مربوط به بوشهر یا کارزین می باشد این نوع خرما در عراق و آمریکا هم کشت می شود ولی ایران در دنیا مرغوب ترین خرمای زاهدی را دارد.
این مطلب رپرتاژ آگهی می باشد و سایت رصدورزشی هیچ مسئولیتی بابت آن ندارد
0 دیدگاه