ترشک انار
میوه انار یک میوه ی پرطرفدار است که بسیاری از افراد به شدت طرفدار این میوه هستند و از خوردنش لذت می برند، امروزه ترشک انار و لبو در بیشتر سفره های ایرانی بسیار دیده می شود، که در فروشگاه های محل سکونت خود به خوبی می توان این محصول را خریداری کرد و در بسته بندیهای متنوع و وزنهای گوناگون موجود می باشد.
این محصول را در فصل پاییز می توان تهیه کرد که با دستورهای متنوع رایج می باشد که هر کدام بنا بر ذائقه هر فرد می باشد، و در منزل این محصول را به راحتی با مواد اولیه خیلی کم می شود این ترشک خوشمزه را برای سرسفره تهیه کرد و از خواص این محصول بهره برد، به شما پیشنهاد می کنم اگر این نوع ترشی خوشمزه را درست نکرده اید در اولین فرصت آماده کنید و از مزه ی این نوع ترشک بهره ببرید.
ترشک آلو جنگلی
در تهیه ترشک وجود دارد اینکه، اگر دوست داشتید،ترشک شما، لعاب دار باشد و تکه های لواشک در آن پیدا نباشد، تکههای لواشک در ابتدای کار به مواد اضافه می شود و اگر ترجیح می دهید تکه های لواشک در ترشک پیدا باشند، دو تا سه ساعت بعد اضافه کنید.
ترشک آلو جنگلی تا یک ماه داخل یخچال قابل نگهداری است. برای مزه دار کردن بیشتر ترشک و طعم ترشی متفاوت آن، می توان جوهر لیمو هم به محتوای ترشک اضافه نمود.
ترشک تهیه شده تا یک ماه ماندگاری دارد برای حفظ رنگ و طعم اولیه ترشک بهتر است در ظروف در دار شیشه ای نگهداری شود. استفاده از شکر، نمک، گلپر و... سلیقه ای بوده و بسته به میل و ذائقه شخص دارد.
آلوچه، دارای ویتامین c، اسید مالیک و اسید سیتریک است. مصرف آلوچه، یک خوشبو کننده طبیعی است و برای بهبود طعم دهان مفید است.
ترشک آلو سبز
ترشک آلو سبز از میوه آلو سبز به وجود می آید این میوه نسبتاً کوچک و کروی شکل و تک دانه می باشد دانه آن غیر خوراکی بوده و هنگام مصرف باید آن را جدا نمود برای طعم بهتر و خوشمزه تر شدن آن معمولاً آن را با نمک می توان میل کرد گیاه آن در مناطقی با آب و هوای معتدل رشد بهتری دارد و از قدمت 2 هزار ساله برخوردار می باشد و تقریباً در سراسر جهان کشت می شود.
این میوه سبز رنگ سرشار از انواع ویتامین بوده که برای سلامتی و تندرستی بدن بسیار مفید می باشد و از انواع بیماریها مانند سرطانها و بیماریهای قلبی و عروقی جلوگیری می کند در واقع این میوه با طعم ترشی که دارد باعث کاهش فشار خون و کاهش کلسترول نیز می شود که می توان آن را به صورت خام یا به صورت پخته و ترشک مصرف کرد که نوع مصرف به ذائقه و شرایط بدن شما بستگی دارد.
اگر به دنبال نوعی از تنقلات خاص برای پذیرایی هستید ترشک آلو سبز می تواند بهترین انتخاب باشد.
این مطلب رپرتاژ آگهی می باشد و سایت رصدورزشی هیچ مسئولیتی بابت آن ندارد
0 دیدگاه