برنج ایرانی هاشمی
مشخصه ای که می توانیم برای برنج ایرانی هاشمی تهران متصور باشیم، نبود بند در آن است که در بسیاری از نمونه ها به محض اینکه برنج را برداشت نمودند، رطوب آنها موجب شده است تا شکستگیهایی در وسط این دانه ها ایجاد شود که ما نیز برای عدم این اتفاق، سعی نموده ایم با استفاده از مکانیزمهای ویژه ای تمامی این دانه ها را در معرض حرارت سی الی چهل درجه ای قرار داده تا این پدیده رخ ندهد.
بافت برنجهای ایرانی تهران به طور کاملاً یکدستی بوده و حین فرآیند تفکیک این نمونه ها، سایر دانه های شکسته شده از آنها جدا خواهند شد.
دانه های برنج ایرانی تهران از ظاهر بلوری مانند برخوردار بوده و می توانند به مانند یک مروارید اعلا شما را از طعم و ویژگیهای خود بهره مند نماید. شایان ذکر است که برنج دانه بلند در کارخانجات و توسط تجهیزات مدرنی مورد خشک شدن قرار می گیرند و این نکته نیز قابل بیان است که جهت این فرآیند، زمان طولانی تری را اختصاص خواهند داد تا به طور یکنواختی صورت بگیرد.
برنج چمپا رامهرمز
در سالهای جاری یکی از شهرستان هایی که فعالیت بالایی در زمینه ی کشت و تولید برنج چمپا رامهرمز داشته است شهرستان رامهرمز بوده است که از لحاظ قیمت از برنج چمپای بقیه ی مناطق بالاتر است.
بازار خرید و فروش عمده برنج چمپا در ایران رونق بالایی دارد زیرا این برنج دارای خواص زیادی است. یکی از خواص های این برنج این است که دارای طبع گرمی است و این برنج تحت دست ورزی ژنتیکی قرار نگرفته و کاملا ارگانیک و طبیعی است. هضم این برنج بسیار آسان است و به دلیل سبک بودن آن برای افرادی که دچار سو تغذیه هستند مناسب است برنج چمپا به دلیل ظاهر کوتاه برای مصرف در مجالس مورد پسند نیستند.
کشت برنج چمپا به صورت دست پاش است و به همین علت مشکلاتی در تولید آن به وجود می آورد که در کشت با روش نشاکاری وجود ندارد. حتی برخی از کشاورزان همچنان با روشهای سنتی با ابزار قدیمی فعالیت می کنند که همین امر باعث کاهش کیفیت برنج و شکسته شدن آن می شود.
برنج طارم صادراتی
زمان کشت برنج طارم صادراتی از اهمیت بالایی برخوردار است، کشاورزان در دو مرحله دست به کشت و تولید برنج می زنند چرا که آب و هوای مناطق شمالی به نوبه ای می باشد که می توان در دو نوبت این برنج را کشت نمود.
می توان گفت کیفیت برنج کشت دوم بهتر از کشت اول می باشد باید عنوان کرد که برنج کشت اول نیز ویژگیها و ارزش بالای خود را دارد ولی قیمتی که برنج کشت دوم دارد بیشتر می باشد. مورد بعدی محل کشت برنج می باشد برنج طارم در مناطق مختلفی از جمله طارم، سیستان و بلوچستان، گیلان، مازندران و غیره تولید می گردد که مناطق شمالی از جمله مازندران به دلیل آب و هوایی که دارند دارای برترین و بیشترین تولیدات در زمینه تولید برنج طارم قدیم می باشد که قیمتی که محصولاتشان دارند به دلیل درجه کیفی خوبی که دارد بیشتر می باشد.
0 دیدگاه