زردچوبه
یکی از ادویه هایی که در تمام دنیا مشهور و مورد استفاده قرار می گیرد زردچوبه است، آیا تا به حال برایتان سوال پیش آمده کارخانه، زردچوبه هندی اصل را چگونه به دست می آورد و عمل تولید و پخش و عرضه را به چه صورت انجام می دهد؟
زرد چوبه یک چاشنی خوش رنگ همچنین خوش عطر و بو است که طعمی بسیار لذیذ به غذاها می بخشد و انواع مختلفی دارد.
باکیفیت ترین و همچنین بیشترین حجم تولیدی زردچوبه توسط هند و پاکستان صورت می پذیرد که این دو دارای تفاوتهایی با یکدیگر می باشند، کشور هند را اغلب مردم با غذاهای پر ادویه و همچنین تند می شناسند.
گیاه زرد چوبه در هند از قدمت بسیار بالایی برخوردار است برخی این کشور را خاستگاه اولیه زردچوبه می دانند. پرورش زرد چوبه در بسیاری از کشورهای گرمسیر رواج دارد اما همچنان کشور هند جزو بزرگترین کشورهای تولید کننده در دنیا به شمار می آید.
زردچوبه مشهدی
زردچوبه یکی از پر مصرف ترین ادویه ها است که در بیشتر غذاها استفاده می شود همچنین قلم زردچوبه اصل از کشورهای مختلفی مثل هندوستان وارد ایران می شود که به صورت کیسه های 50 کیلویی است که یک زردچوبه مشهدی اصل و با کیفیت بالا و عطر و رنگ نارنجی خردلی باشد وارد می شود.
زرد چوبه برمه و نظام اباد بهترین نوع زرد چوبه است، زرد چوبه نظام اباد از نظر کیفیتی بهتر و بالاتر است زرد چوبه خواص زیادی برای بدن دارد، ماده ایی در زرد چوبه کیلویی وجود دارد به نام کروکومین که جزو ترکیبات زرد چوبه است.
برای تورم و درد بدن بسیار مفید است و از زرد چوبه بجز استفاده در غذا های مختلف می توان برای پوست و مو درد های مفاصلی و لاغری هم از ان استفاده می شود کروکومین موجود در زردچوبه می تواند از ابتدا سلولهای مغزی را بیشتر کند و همچنین رشت سلولهای عصبی را هم در مغز ما تا هشتاد درصد افزایش دهد.
زردچوبه مهسان
برای بهبود بسیاری از بیماری شما می توانید از زردچوبه مهسان استفاده کنید، بیماریهای همچون دندان درد، چاقی صورت، دیسک کمر و غیره را می توان با مصرف زردچوبه درمان کرد.
از زرچوبه می توان به عنوان یکی از کاربردی ترین ادویه ها در میان ما ایرانیها یاد کرد، در اکثر غذاهای ایرانی از این ادویه برای طعم بهتر غذا استفاده می شود زیرا علاوه بر طعم خوبی که به غذا می دهد بسیار پر خاصیت است.
همه ما تا به حال نام ادویه کاری را شنیده ایم، یکی از اصلی ترین ادویه های تشکیل دهنده ادویه کاری زرچوبه است. هند تولید کننده اولیه و اصلی این گیاه است اما برخی از کشورهای دیگری که در جنوب آسیا قرار دارند نیز این گیاه را کشت می کنند و کشور های دیگری نظیر پاکستان و یا کشور خودمان ایران صادر می کنند زیرا این کشورها بعد از هند جز مصرف کننده های اصلی این محصول هستند.
این مطلب رپرتاژ آگهی می باشد و سایت رصدورزشی هیچ مسئولیتی بابت آن ندارد
0 دیدگاه